работниМеста.com
    уеб-дизайн и уеб-програмиране
 
Nav right
   
Личен профил
Биография
Работа
Търсене
   
Личен профил
Обяви
Нова обява
Кандидати
   
Регистрация
Забравена парола
Помощ
   
Нашите банери

БГ  EN

помощ  

Помощ » Функции за всички посетители » Обяви за работа
На тази страница ще видите списък с всички обяви, публикувани в сайта и активни към настоящия момент. Списъка е страниран с по 8 обяви на страница, като те са сортирани низходящо по дата на публикуване (най-отпред са най-новите, а по-назад – по-старите обяви). Показани са данни за длъжността (служещи и като връзка към цялостното й описание), областта, в която работодателят поставя своята обява, както и града, където се предлага работното място. Ако за град е указано "няма посочен", значи работното място може да бъде отдалечено от работодателя и е без значение (обикновено такива са проекти в областта на програмирането или обяви за дистрибутори, които важат за всички региони на страната).

Ако изберете конкретна обява, щраквайки върху длъжността, ще видите името, описанието на длъжността, времетраене на договора (възможностите в момента са 3), областта от икономиката/технологиите, в която е съответното работно място, предпочитания от работодателя град, датата на публикуване и датата на валидност на обявата.
Под този текст е описан начина, избран от работодателя за кандидатстване по обявата. В момента възможностите са 3:
  • По телефона – означава, че повече детайли, допълнителна информация и данни за работното място можете да получите на посочения телефон, който работодателят е посочил;
  • По и-мейл - означава, че повече детайли, допълнителна информация и данни за работното място можете да получите на посочения и-мейл, който работодателят е посочил. На същия мейл вероятно се очакват Вашите CV и мотивационно писмо, заедно с други документи, описани в текста на обявата;
  • Чрез rabotniMesta.com – означава, че работодателят предпочита да не разкрива детайли за работното място или фирмата и дейността си и желае СV и евентуално други документи да му бъдат изпратени чрез rabotniMesta.com. Затова е необходимо от кандидатстващия да бъде създадена автобиографична справка на сайта, да бъде коректно попълнена и да бъде изпратена на работодателя автоматично. За повече информация вижте секцията АВТОБИОГРАФИЯ и ОБЯВИ ЗА РАБОТА в частта за регистрирани потребители – ТЪРСЕЩИ РАБОТА.

Най-отдолу на страницата се намират връзки към списъка с всички обяви (ако разглеждате дадена обява или търсите, той става активен), както и връзка към формуляра за търсене.

 

 

 
Блоговодител - кулинарен пътеводител Nowhere E-Zine Съвети за успешна кариера Йога дивали студио в центъра на София
 
Специални предложения за работодатели | Обяви за работа | Jooble

Valid HTML 4.01   Valid CSS   Any Browser