работниМеста.com
    уеб-дизайн и уеб-програмиране
 
Nav right
   
Личен профил
Биография
Работа
Търсене
   
Личен профил
Обяви
Нова обява
Кандидати
   
Регистрация
Забравена парола
Помощ
   
Нашите банери

БГ  EN

помощ  

Помощ » Функции за всички посетители » Главна страница
На главния екран виждате Горещи обяви – списък с връзки към последните 5 обяви, публикувани на сайта, заедно с датата на публикуване.
Под този списък има бутон "Вземи актуалните обяви за работа като ХМL", който дава възможност да вградите в сайта си, в приложение за четене на новини или в Live Bookmarks на браузъра Mozilla Firefox последните 20 обяви, публикувани на сайта ни.
На главния екран виждате Актуални новини – списък с връзки към последните три новини, свързани с пазара на труда, публикувани на сайта, както и датата и часа на публикуването им.
Под този списък има бутон "Вземи актуалните новини като ХМL", който дава възможност да вградите в сайта си, в приложение за четене на новини или в Live Bookmarks на браузъра Mozilla Firefox последните 20 новини, публикувани на сайта ни.
Най-отдолу на главния екран виждате версията, актуална към настоящия момент, връзка към този файл, връзка към Общите условия за ползване на rabotniMesta.com Network, възможност за връзка с уеб-дизайнера ни, възможност да направите rabotniMesta.com Network начална страница на браузъра си или да го добавите в Bookmarks/Favorites на своя браузър.
Вдясно на главния екран виждате лента с връзка към страницата за регистрация, както и форма за включване на регистрирани потребители. Ако въведете правилни потребителски данни и натиснете бутона ВХОД, ще влезете в своя rabotniMesta.com Netowrk страница.

 

 

 
Блоговодител - кулинарен пътеводител Nowhere E-Zine Съвети за успешна кариера Йога дивали студио в центъра на София
 
Специални предложения за работодатели | Обяви за работа | Jooble

Valid HTML 4.01   Valid CSS   Any Browser