работниМеста.com
    уеб-дизайн и уеб-програмиране
 
Nav right
   
Личен профил
Биография
Работа
Търсене
   
Личен профил
Обяви
Нова обява
Кандидати
   
Регистрация
Забравена парола
Помощ
   
Нашите банери

БГ  EN

забавно  

 Мениджър в премеждие
Един мениджър на голяма компания получил микроинфаркт.
Докторът му казал да си почине:
- Имам един пра-чичо на село, на твоите години, сам живее човека, има стопанство. Хем ще ти е компания, хем никакви компютри, телевизия, мобилни телефони, интернет! Малко почивка на чист въздух!
Човекът послушал съвета и отишъл във фермата. След няколко дни вече бил много отегчен и помолил фермера да му даде някаква работа.
Фермерът решил да се пошегува с градското чедо и по време на закуската му казал да изчисти на прасетата кочината с идеята, че за човек, който идва от големия град, цял живот работил по офисите, ще му е нужна поне една седмица да го направи.
Около 12 фермерът отишъл да викне мениджъра за обяд и с голяма изненада установил, че кочината е лъсната и застлана с чиста слама.
На следващия ден фермерът дал на мениджъра още по-трудна задача – да обезглави, оскубе и опърли 50 пилета. Бил сигурен, че градският човек въобще няма да може да се справи. Но отново, до обяд на деня работата била свършена.
На следващата сутрин фермерът не се сещал за нищо друго и помолил мениджъра да му помогне с малко истинска работа.
- Имам четири чувала с картофи и касетки - казал фермерът - Големите картофи отиват в мазето за зимата, а малките - вкъщи за готвене. Моля те, раздели ги!
Наобед фермерът отишъл при мениджъра и го заварил да стои пред чувалите с картофи с няколко картофа в ръце, а касетките били празни.
Фермерът попитал мениджъра:
- Как се справи с толкова трудни задачи предните дни, а сега не можеш да свършиш тази простичка работа?
А мениджърът отговорил:
- Ами аз цял живот режа глави и оправям кочини, но ти сега ме караш сам да вземам решение кой картоф е голям и кой - малък!
Всички забавни

 

 
Блоговодител - кулинарен пътеводител Nowhere E-Zine Съвети за успешна кариера Йога дивали студио в центъра на София
 
Специални предложения за работодатели | Обяви за работа | Jooble

Valid HTML 4.01   Valid CSS   Any Browser